dissabte, 29 de desembre del 2012

Una entrevista amb Xavier Sala i Martín


Us recomane de llegir una entrevista a Xavier Sala i Martín, molt llarga, que ha aparegut publicada en el magazine online Jot Down. En el titular que encapçala l’entrevista s’hi destaca aquesta frase de Xavier Sala: «No entiendo por qué la gente no hace una revolución. Deberían estar en la puerta del Ministerio quemándolo todo». Sala-i-Martín hi tracta temes com els arguments a favor i en contra de la independència de Catalunya, la viabilitat política i econòmica d’una Catalunya independent i d’una Espanya sense Catalunya, qui hauria de decidir la independència de Catalunya si aquesta decisió afecta tots els espanyols, el perill d’un corralito, els factors culturals que influeixen en l’actual crisi econòmica espanyola, la llibertat de posseir armes als EUA, el pacte de govern CiU-ERC, la CUP, les polítiques liberals, la seua amistat amb Josep Guardiola, les creences religioses, etc. Val la pena que fullegeu Jot Down. No coneixia aquest magazine i és francament interessant. 

Us recomane igualment un article de Xavier Sala i Martín sobre educació, publicat recentment en La Vanguardia: Senyor Wert, és una immoralitat

La foto que il·lustra aquesta entrada l’he extreta de l’entrevista. La xica pneumàtica que hi apareix és en realitat un arbre de Nadal.

1 comentari: